KONFERENCIÁK A TUDÁSBŐVÍTÉS JEGYÉBEN

A Stratégiai és Innovációs Osztály tagjai több jelentős konferencián vettek részt, az alább felsorolt témakörökben.

2018 Kockázati Tőke A Kreatív Iparban –  Bálna, Budapest:
A design hét olyan előadásoknak adott otthon, amelyek rávilágítottak arra, mit nyújthat a kockázati tőke a kreatív iparnak, ami által sikeres és kevésbé sikeres valamely befektetés, illetve hogyan épülnek fel a forrásbevonás szakaszai.

2018 The Universal Sea nemzetközi konferencia – TRIP Hajó, Budapest
A The Universal Sea konferencia fókusza a tengerek és óceános aggasztó méreteket öltő műanyagszennyeződése volt, ami az emberiség jövőjének kritikus tényezője. Az angol nyelven megrendezett konferencia körül járta a kérdést, hogyan segíthetik a művészek a műanyagszennyezés veszélyének tudatosítását és miként lehetséges a felgyűlt műanyaghulladék innovációk általi hatékony kezelése Lőwy Dániel és Madaras Markó által a VALOR HUNGARIAE Zrt. előadást tartott a rendezvényen.

2018 MIEJE konferencia
A Magyar Innovációs és Elektromos Járműipari Egyesület egyéves működését méltató rendezvény egyik vezérszónoka Szőcs Géza volt. Az ünnepi találkozón részt vett Dr. Lőwy Dániel is. A konferencián elhangzott előadások összefoglalták az egyesület legfontosabb eredményeit.

2018 Gazdaságos és Környezetkímélő Szennyvíziszap-Kezelés – Innovatív Technikai Megoldások Konferencia –  Lurdy Ház, Budapest
A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség által rendezett konferencián olyan témákat mutattak be és vitattak meg, mint a különböző lehetséges iszapstratégiák, az iszapkezelés módozatai és annak gazdasági kérdései, valamint a szennyvíziszap hasznosítása. Az előadók beszéltek az érintett térségek iszapkezelési fejlesztéséről, az iszapkezelés szabályozásról, és a különböző régiók fejlesztési lehetőségeiről.

2018 Smart People Conference -Brody Studios, Budapest
A Smart People által szervezett konferencián több előadó a banki finanszírozás alapjait ismertette. A külső világ tényezői zavaró hatást gyakorolhatnak az adott vállalkozás számára, és megoldást kínált ahhoz, hogy a szervezetek hogyan alkalmazkodjanak a technológia, a fogyasztói igények vagy a preferenciák változásához.

2017 Think.BDPST konferencia, innovációs fórum

2017 Fenntarhatóság és Innováció, innovációs konferencia

2017 ELTE-Újbuda Innovációs Napról, innovációs konferencia

2017 A tudásmenedzsment atipikus útjai, innovációs konferencia

2017 K+F és Innováció, A technológiai alapú gazdaság világa

2016 Smart City Hungary, okosváros-konferencia

2016 Budapest Water Summit, víz világtalálkozó

2016 Innováció, mint kitörési lehetőség, innovációs konferencia

Start typing and press Enter to search