Magyar “Ablak” Xiamenben

Dél-Kína Xiamen városában 2016 szeptember 6-án a Hilton Doubletree szállodával egybeépült irodaházban, a Morgan Star Group cég tulajdonában levő irodahelyiségben Szőcs Géza miniszterelnöki főtanácsadó, a Valor Hungariae Zrt. igazgatóságának elnöke megnyitotta az első Magyar Ablak kapcsolatfejlesztési központot, amely azóta sikeresen lebonyolított több nagyértékű üzletet és rendezvényt.

Közel fél év alatt összesen 5000 fő vett részt borkiállításon és bemutatón, mely eddig 200.000 € értékben generált Magyarországról Kínába irányuló borexportot. A Magyar Ablakban az elmúlt időszakban több, célzottan a potenciális kínai partnereknek magyar termékeket bemutató rendezvényre került sor. Ezek eredményeképp – a high-tech területtől kezdve a kozmetikumokig – több újító magyar vállalatnak sikerült szerződést kötnie.

Az egyik legújabb siker, hogy a TEQBALL nevű magyar fejlesztéssel a Xiamenben működő Magyar Ablak elnyerte a „Legjobb kiállító”, „Legjobb együttműködő partner” és „Legnépszerűbb kiállító” díjakat az ötödik Nemzetközi Kína-Sanghaj Technológiai Kiállításon (CSITF).

Start typing and press Enter to search