A FITPULI KFT. NYERTE 2019. ÉVI STARTUP INNOVÁCIÓS DÍJAT

 In Egyéb
A győri székhelyű FITPULI KFT. részesült a VALOR HUNGARIAE ZRT. és a MAGYAR INNOVÁCIÓS SZÖVETSÉG 2019. évi STARTUP INNOVÁCIÓS DÍJÁBAN.
A Fitpuli egy tudományos alapú digitális munkahelyi egészségprogram, amely életmódváltást elősegítő oktatási anyagokkal támogatja az egészségfejlesztést. Az eredetileg márc. 27-én, az Országházban, ünnepélyes keretek között átadni kívánt Magyar Innovációs díjakat és elismeréseket a társaságok később kapják meg.

A Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága, az NKFIH elnökének vezetésével, 46 jelentkező társaság közül választotta ki a 2019. évi innovációs nagydíjas társaságot, valamint további hét innovációs díjat ítélt oda. A díjjal elsősorban a kiemelkedő hasznot hozó, világszínvonalú fejlesztéseket ismerték el. Az értékelés szempontjai között döntő volt az innovációból elért 2019. évi gazdasági eredmény.

A VALOR HUNGARIAE Zrt. és a Magyar Innovációs Szövetség 2019. évi Startup Innovációs Díját elnyerte Fitpuli egy okoseszközökkel szinkronizálható mobiltelefonos applikációra épülő egészségprogram, amely egészségtudatosságot növelő, életmódváltást elősegítő oktatási anyagokkal segíti az egészségfejlesztést; valamint életmód és orvosi adatok gyűjtésével aktív és személyre szabott visszajelzést ad a felhasználó számára az előrehaladásról. A program komplex módon, egy időben fejti ki hatását a vállalatok által egyre súlyosabb mértékben tapasztalt munkaerő-fluktuáció, az egészségtelen életmód következtében kialakuló akut és krónikus megbetegedések okozta magas vállalati kiadások és az alacsony munkavállalói motiváció és produktivitás terén.. A 2017-ben alapított vállalkozás eladott felhasználói fiókjainak száma már 30 ezer. 2019-ben az eladott szolgáltatás összértéke meghaladta a 100 millió forintot, amely az előző évi eredmény ötszöröse.

2019. évi Magyar Innovációs Nagydíjban a 3DHISTECH Kft. részesült, a digitális patológiai diagnosztika céljára kifejlesztett Pannoramic termékcsaládért. Az innovációs nagydíjas társaság kiválasztása titkos szavazással történt.

Az eredetileg márc. 27-én, az Országházban, ünnepélyes keretek között átadni kívánt Magyar Innovációs díjakat és elismeréseket a társaságok később kapják meg.

Innovációs Nagydíj

Fitpuli

Start typing and press Enter to search